4 Şubat 2013 Pazartesi

Samsung Galaxy S III (S3) incelemesi

Samsung, satış rekorları kıran telefonu Galaxy S3′ e Android 4.1.2 Jelly Bean güncellemesiyle beraber gelen özellikleri ” Premium Suite ” adı altında tanıtmaya başladı.





Page Buddy : Telefonunuz sizin eylemlerinize göre yapmak istediklerinize yardım  edecektir. Yani mesela kulaklık taktığınızda otomatik olarak müzik çalar uygulamalarını karşınıza getirecek.
İçeriksel Menü : En çok kullandığınız uygulamaları daha ön planda tutmanıza yarar. Uygulamalarınızı listelediğinizde sık kullandıklarınızı ilk görmenizi sağlacaktır.
İçeriksel Etiketleme : Fotoğraf çekerken eğer GPS ve Wifi gibi bağlantı özellikleriniz açıksa çektiğiniz fotoğrafa hava, tarih ve yer gibi bilgiler otomatik olarak eklenecektir.
Multi Window : En çok beğenilen ve birçok android cihazda olması gereken özelliklerden olan Multi window özelliği ile aynı ekranda iki uygulamayı açabilir ve kullanabilirsiniz.
Otomatik Paylaşma : NFC ve S-Beam özellikleri ile fotoğraflarınızı ‘Auto Share Shot’ modunda hızlı bir şekilde paylaşabilirsiniz.
Okuma Modu : Tarayıcınızdaki metin boyutları ile kolaylıkla oynayabilirsiniz. Ayrıca paylaşmak için web sayfasına tıklamanız yeterli.
Facebook Kilit Ticker : Facebook haber kaynağınızı kilit ekranında görebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder